yangın kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın baplarının ve elan biriyi yangın ekipmanın nite kullanılacağını öğrenmek, yangın merdivenlerini ulaşımın elbette katkısızlandığını öğrenmek kabilinden çizgi durumlar konusunda eğitimlerin verilmesi çok önemlidir.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının ardından kilit devreye girer ve duman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem kapının sıkı hızlıya kapanmasını katkısızlamaktır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın kapılarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın bapları ile ivedili yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı devir teslim yangın kapıları ile firmanızı ertesi güne hazırlamış olursunuz.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi binalırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir engel mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Nitekim yangınlardan korunmak için asıl olan yangın merdivenleri çoğu yerde ıztırari olarak tutulmaktadır.

Özellikle duygulu ve giranbaha materyallerin başüstüneğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Ferdî verileriniz, medarımaişetbu ışıklandırma Metni’nde belirtilmiş olan fakatçlar doğrultusunda doldurmuş evetğunuz E-Bülten yiyecek formu vasıtasıyla toplanmaktadır. Zatî verileriniz Yasa kapsamında kemiksiz rızanızın alınması hukuki yüz nöbetlenmektedir.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin kombine halde yaşadığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedili durum önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu kapılar yangın kapısı dışarıdan açılamaz. Bu gestalt hırsızlık vakalarının önlenmesini katkısızlar.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız yardımıyla firmanızın ISO aşamalarından geçmesini sağlar.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu ürkü simultane kapının rahatlıkla açılması yürekin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni kapısı sayesinde yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın baplarının yangına metanet sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha faik olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının başarısı ile özge Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye intibak ve yaraşır hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page